Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Effect of the solid–liquid ext...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Effect of the solid–liquid extraction solvent on the phenolic content and antioxidant activity of three species of Stevia leaves
Autor:
Juan Ignacio Valiente-Banuet
,
María Daniela Mares-Quiñones
,
José Roberto Medina-Medrano
,
Josselin Estefani Torres-Contreras
,
Dioselina Álvarez-Bernal
,
Monserrat Vázquez-Sánchez
Rok vydání:
2018
Předmět:
Antioxidant
biology
Chemistry
Process Chemistry and Technology
General Chemical Engineering
medicine.medical_treatment
Extraction (chemistry)
Filtration and Separation
02 engineering and technology
General Chemistry
010501 environmental sciences
biology.organism_classification
01 natural sciences
Stevia
Stevia origanoides
Solvent
Antioxidant capacity
020401 chemical engineering
medicine
Solid phase extraction
Food science
0204 chemical engineering
0105 earth and related environmental sciences
Zdroj:
Separation Science and Technology
. 54:2283-2293
ISSN:
1520-5754
0149-6395
DOI:
10.1080/01496395.2018.1546741
Popis:
In our study, it was found that solid–liquid extraction solvent influenced the phenolic content in leaf extracts of Stevia origanoides, S. ovata and S. viscida. The highest total phenolic a...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6f83730e8f0bb0ea5db545ab494f091f
https://doi.org/10.1080/01496395.2018.1546741
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......