Effect of Inulin on Organic Acids and Microstructure of Synbiotic Cheddar-Type Cheese Made from Buffalo Milk.
Autor: | Islam, Mahad1 (AUTHOR), Alharbi, Maha A.2 (AUTHOR) maalharbi@pnu.edu.sa, Alharbi, Nada K.2 (AUTHOR), Rafiq, Saima3 (AUTHOR), Shahbaz, Muhammad1 (AUTHOR) maalharbi@pnu.edu.sa, Murtaza, Shamas1 (AUTHOR), Raza, Nighat1 (AUTHOR), Farooq, Umar1 (AUTHOR), Ali, Muqarrab4 (AUTHOR), Imran, Muhammad5,6 (AUTHOR), Ali, Shafaqat7,8 (AUTHOR) maalharbi@pnu.edu.sa |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Aug2022, Vol. 27 Issue 16, p5137-5137. 12p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |