Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Předmět
Signatura
Čárový kód
ISBN/ISSN
Systémové číslo
Konspekt
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Gastronomie českého středověku...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali /
Hlavní autor:
Feyfrlíková Černá, Monika, 1989-
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
čeština
Vydavatel:
Praha :
Grada Publishing,
2024.
Vydání:
První vydání
Předmět:
dějiny gastronomie
jídlo
stravování
kuchařství
středověk
česká jídla
Česko
monografie
kuchařské recepty
Jednotky
Popis
MARC21
Exportovat záznam
Export to MARC
Export to MARCXML
Export to RDF
Export to RIS
Vytvořit citaci
Podobné jednotky
Kuchyně pozdního středověku /
Autor: Feyfrlíková Černá, Monika, 1989-
Vydáno: (2015)
Národní kultura stravování a kulturní difuze /
Autor: Merhaut, Marek
Vydáno: (2016)
Schwiizer Chuchi : Rezepte aus allen Kantonen /
Autor: Dörig, Irene
Vydáno: (1998)
Česká strava lidová /
Autor: Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978
Vydáno: (1945)
Traditional food in the Central Europe : history and changes : [a collective monograph] /
Vydáno: (2013)
×
načítá se......