Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Předmět
Signatura
Čárový kód
ISBN/ISSN
Systémové číslo
Konspekt
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Technologie cereálií /
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Technologie cereálií /
Hlavní autor:
Kučerová, Jindřiška
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
čeština
Vydavatel:
V Brně :
Mendelova univerzita v Brně,
2016.
Vydání:
Druhé přepracované vydání
Předmět:
obilniny
skladování zemědělských plodin
mlynářství
pekařství
zmrazování potravin
potravinářská technologie
cereálie
učebnice vysokých škol
Jednotky
Popis
MARC21
Exportovat záznam
Export to MARC
Export to MARCXML
Export to RDF
Export to RIS
Vytvořit citaci
Podobné jednotky
Obiloviny v lidské výživě 2016 : moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě /
Autor: Bajerová, Eva
Vydáno: (2016)
Nové poznatky v mlynářství a pekařství /
Autor: Mohs, Karl
Vydáno: (1926)
Nové poznatky v mlynářství a pekařství /
Autor: Mohs, Karl
Vydáno: (1926)
Hygiena a technologie zpracování ryb a ostatních vodních živočichů.Alimentární onemocnění ryb. Mrazírenství /
Autor: Buchtová, Hana
Vydáno: (2000)
Cereální chemie a technologie : určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie. [Díl] 2, Pekárenství /
Autor: Hampl, Jan, 1921-2009
Vydáno: (1985)
×
načítá se......