Novel Contactless Sensors for Food, Beverage and Packaging Evaluation
Autor: | Claudia Gonzalez Viejo, Damir D. Torrico, Sigfredo Fuentes |
---|---|
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2023 |
Předmět: | |
Zdroj: | Sensors, Vol 23, Iss 19, p 8082 (2023) |
Druh dokumentu: | article |
ISSN: | 1424-8220 |
DOI: | 10.3390/s23198082 |
Popis: | The use of traditional methods to evaluate food, beverages, and packaging tends to be time-consuming, labour-intensive, and usually involves high costs due to the need for expensive equipment, regular refill of consumables, skilled personnel and, in the case of sensory evaluation, incentives or payments involved for participants recruitment and/or panelists training and participation [...] |
Databáze: | Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |