Effects of cooking methods on electrophoretic patterns of rainbow trout
Autor: | Yasemen Yanar, Aygul Kucukgulmez, Bahri D. Ozcan, Makbule Baylan |
---|---|
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2011 |
Předmět: | |
Zdroj: | Italian Journal of Animal Science, Vol 10, Iss 3, Pp e33-e33 (2011) |
Druh dokumentu: | article |
ISSN: | 1594-4077 1828-051X |
DOI: | 10.4081/ijas.2011.e33 |
Popis: | The aim of this study was to determine the effects of different cooking methods on the electrophoretic patterns of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets using sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE). Raw rainbow trout were deep-fried, microwaved, grilled, and baked and then monitored for changes in the electrophoretic pattern. All cooking methods resulted in significant moisture loss when compared to the raw sample (P |
Databáze: | Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |