Oral microbial profiles of individuals with different levels of sugar intake
Autor: | Mette K. Keller, Christine A. Kressirer, Daniel Belstrøm, Svante Twetman, Anne C. R. Tanner |
---|---|
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2017 |
Předmět: | |
Zdroj: | Journal of Oral Microbiology, Vol 9, Iss 1 (2017) |
Druh dokumentu: | article |
ISSN: | 2000-2297 20002297 |
DOI: | 10.1080/20002297.2017.1355207 |
Popis: | The aim was to compare the oral microbial profiles in young adults with an intake of free sugars above or below the current recommendations by the WHO for sugar consumption. Seventy subjects completed a Quantitative Food Frequency Questionnaire to establish the proportion of free sugars in relation to the total energy intake (% E). Subjects with |
Databáze: | Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |