Hepatitis E Virus in Pork Liver Sausage, France
Autor: | Alessandra Berto, Sylvia Grierson, Renate Hakze-van der Honing, Francesca Martelli, Reimar Johne, Jochen Reetz, Rainer G. Ulrich, Nicole Pavio, Wim H.M. Van der Poel, Malcolm Banks |
---|---|
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2013 |
Předmět: | |
Zdroj: | Emerging Infectious Diseases, Vol 19, Iss 2, Pp 264-266 (2013) |
Druh dokumentu: | article |
ISSN: | 1080-6040 1080-6059 |
DOI: | 10.3201/eid1902.121255 |
Popis: | We investigated viability of hepatitis E virus (HEV) identified in contaminated pork liver sausages obtained from France. HEV replication was demonstrated in 1 of 4 samples by using a 3-dimensional cell culture system. The risk for human infection with HEV by consumption of these sausages should be considered to be high. |
Databáze: | Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |