Autor: |
Anju Boora Khatkar, Amarjeet Kaur, Sanju Bala Dhull, Sunil Kumar Khatkar, Nitin Mehta, Jaspreet Kaur, Gulden Goksen |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2024 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 2, Pp 851-859 (2024) |
Druh dokumentu: |
article |
ISSN: |
2048-7177 |
DOI: |
10.1002/fsn3.3797 |
Popis: |
Abstract Instant noodles enriched with ultrasound‐modified whey protein (WP) were characterized for physical, technological, rheological, cooking, thermal, in vitro protein digestibility (IVPD), morphological, and sensory attributes to access the compatibility of ultrasound for actual food matrix. Semolina with sonicated WP (SWP) showed significantly (p |
Databáze: |
Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|