Autor: |
Georgina Glover, Margaritis Voliotis, Urszula Łapińska, Brandon M. Invergo, Darren Soanes, Paul O’Neill, Karen Moore, Nela Nikolic, Peter G. Petrov, David S. Milner, Sumita Roy, Kate Heesom, Thomas A. Richards, Krasimira Tsaneva-Atanasova, Stefano Pagliara |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2022 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Communications Biology, Vol 5, Iss 1, Pp 1-14 (2022) |
Druh dokumentu: |
article |
ISSN: |
2399-3642 |
DOI: |
10.1038/s42003-022-03336-6 |
Popis: |
The combined nutritional and salinity limitation is shown to increase glucose uptake and degradation rates in individual E. coli bacteria. |
Databáze: |
Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|