Autor: |
Agnieszka Ławrynowicz, Anna Wróblewska, Weronika T. Adrian, Bartosz Kulczyński, Anna Gramza-Michałowska |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2022 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Sensors, Vol 22, Iss 3, p 1095 (2022) |
Druh dokumentu: |
article |
ISSN: |
1424-8220 |
DOI: |
10.3390/s22031095 |
Popis: |
This paper describes a notion of substitutions in food recipes and their ontology design pattern. We build upon state-of-the-art models for food and process. We also present scenarios and examples for the design pattern. Finally, the pattern is mapped to available and relevant domain ontologies and made publicly available at the ontologydesignpatterns.org portal. |
Databáze: |
Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|