Autor: |
Josine M. Stuber, Joreintje D. Mackenbach, Femke E. de Boer, Gert-Jan de Bruijn, Marleen Gillebaart, Marjolein C. Harbers, Jody C. Hoenink, Michel C. A. Klein, Cédric N. H. Middel, Yvonne T. van der Schouw, Tjerk Jan Schuitmaker-Warnaar, Elizabeth Velema, Anne L. Vos, Wilma E. Waterlander, Jeroen Lakerveld, Joline W. J. Beulens |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2022 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Nutrition Journal, Vol 21, Iss 1, Pp 1-8 (2022) |
Druh dokumentu: |
article |
ISSN: |
1475-2891 |
DOI: |
10.1186/s12937-022-00795-9 |
Databáze: |
Directory of Open Access Journals |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|