Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Study of the effect of extra v...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Study of the effect of extra virgin olive oil ingredients in health and disease
Přispěvatelé:
Λιάκος, Παναγιώτης, Γιαννούλη, Περσεφόνη, Καψωριτάκης, Ανδρέας
Jazyk:
Greek, Modern (1453-)<br />Greek
Rok vydání:
2023
Předmět:
Διατροφή
Μεσογειακή
Ελαιόλαδο -- Θεραπευτική χρήση
Ελαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Λιπαρά οξέα
Ελαιόλαδο -- Απόψεις υγείας
Φυτικά έλαια στην ανθρώπινη διατροφή
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3616::a478c9f31087ff8de9e9147321127571
http://hdl.handle.net/11615/81149
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......