Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Določitev fizikalnih in kemijs...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti medu
Autor:
Korošec, Mojca
Přispěvatelé:
Golob, Terezija
Jazyk:
slovinština
Rok vydání:
2020
Předmět:
med
sladkorni sirupi
Slovenia
hydroxymethylfurfural
15N/14N
diastazno število
fizikalno-kemijske lastnosti
električna prevodnost
physico-chemical properties
rotation
botanični izvor
rotacija
correlations
kemijski elementi
sugar syrups
carbohydrate composition
chemical elements
pristnost medu
Slovenija
HILIC
13C/12C
beljakovine
proline
HMF
amino acid composition
free and total acids
botanical origin
hidroksimetilfurfural
electrical conductivity
pH
rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem
total reflection X-ray spectroscopy
izotopsko razmerje
udc:638.165.8(497.4):638.162:543.61:543.544
IRMS
authenticity of honey
proteins
korelacije
diastase number
sestava aminokislin
TXRF
isotope ratio
HPLC
sestava ogljikovih hidratov
proste in skupne kisline
prolin
honeys
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::2a2fbc8ea1f76c2b65357e851766c7f4
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=133271&dn=
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......