Recent advances on edible films based on fruits and vegetables - A review
Autor: | OTONI, C. G., AVENA-BUSTILLOS, R. J., AZEREDO, H. M. C., LOREVICE, M. V., MOURA, M. R., MATTOSO, L. H. C., McHUGH, T. H. |
---|---|
Přispěvatelé: | LUIZ HENRIQUE CAPPARELLI MATTOSO, CNPDIA. |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2017 |
Předmět: | |
Zdroj: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice) Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
Popis: | Made available in DSpace on 2017-12-06T23:34:11Z (GMT). No. of bitstreams: 1 PRecentadvancesonedible....pdf: 791458 bytes, checksum: 53c2e9e79e47d1b9b4e0a21cd2e524ea (MD5) Previous issue date: 2017-12-06 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |