How does Extrusion Technology Help the Development of Foods with Better Nutritional Value?

Autor: ASCHERI, J. L. R., BAZÁN COLQUE, R. J., SOUSA, L. B. T. de, ASCHERI, D. P. R., SILVA, E. M. M. da
Přispěvatelé: JOSE LUIS RAMIREZ ASCHERI, CTAA, Ronel Joel Bazan Colque, UFRRJ, Laysa Borges Tomas de Sousa, UFES, Diego Palmiro Ramirez Ascheri, Erika Madeira Moreira da Silva, UFES.
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2019
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Popis: Made available in DSpace on 2019-07-09T00:45:01Z (GMT). No. of bitstreams: 1 Extrusiontechnologyhelpdevelopmentbetternutrition.pdf: 276230 bytes, checksum: a30e1160b8522b3ba46ae07ab17cea17 (MD5) Previous issue date: 2019 Mini review.
Databáze: OpenAIRE