Ultrasound-assisted extraction of plyphenols from vegetable residues

Autor: COIMBRA, P. P. S., CARVALHO, C. W. P. de, TAKEITI, C. Y., GONÇALVES, E. C. B. de A., CARDOSO, F. de S. N.
Přispěvatelé: Pedro Paulo Saldanha Coimbra, UNIRIO, CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA, CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA, Édira Castello Branco de Andrade Gonçalves, UNIRIO, Flavio de Souza Neves Cardoso, UNIRIO.
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2019
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Popis: Made available in DSpace on 2019-12-10T18:16:38Z (GMT). No. of bitstreams: 1 galoaproceedingsSLACA2019115817.pdf: 193467 bytes, checksum: 5d92d66546dd5bc4b777f0654337802e (MD5) Previous issue date: 2019 Publicado no Anais Eletrônico da Galoá Proceddings..SLACA. De 10 A 12 nov. 2019. Ref. 115817. Apoio financeiro FAPERJ.
Databáze: OpenAIRE