Obtainment of biofunctional ingredients from whey protein concentrates

Autor: OZORIO, L.
Přispěvatelé: Luísa Ozorio, UFRJ.
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2019
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Popis: Made available in DSpace on 2019-10-29T18:07:38Z (GMT). No. of bitstreams: 1 LuisaOzorioTesededoutorado.pdf: 3097602 bytes, checksum: 75d71e9f36bfc9d10699c08f183a3695 (MD5) Previous issue date: 2019 Tese (doutorado) em Ciências - Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Química. Orientadora: Lourdes Maria Correa Cabral (CTAA). Coorientadora: Caroline Mellinger Silva (CTAA). Rio de Janeiro, 2019.
Databáze: OpenAIRE