Acid Lactic Bacteria as a Bio-Preservant for Grape Pomace Beverage

Autor: DIAS, J. F., SIMBRAS, B. D., BERES, C., SANTOS, K. M. O. dos, CABRAL, L. M. C., MIGUEL, M. A. L.
Přispěvatelé: Juliana Furtado Dias, UNIRIO, Beatriz Duarte Simbras, UFRJ, Carolina Beres, KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA, LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA, Marco Antônio Lemos Miguel, UFRJ.
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2018
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Popis: Made available in DSpace on 2020-05-27T04:41:18Z (GMT). No. of bitstreams: 1 fsufs-02-00058.pdf: 572725 bytes, checksum: c1006e3b17b57676f127756199859911 (MD5) Previous issue date: 2018
Databáze: OpenAIRE