Acid Lactic Bacteria as a Bio-Preservant for Grape Pomace Beverage
Autor: | DIAS, J. F., SIMBRAS, B. D., BERES, C., SANTOS, K. M. O. dos, CABRAL, L. M. C., MIGUEL, M. A. L. |
---|---|
Přispěvatelé: | Juliana Furtado Dias, UNIRIO, Beatriz Duarte Simbras, UFRJ, Carolina Beres, KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA, LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA, Marco Antônio Lemos Miguel, UFRJ. |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2018 |
Předmět: | |
Zdroj: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice) Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
Popis: | Made available in DSpace on 2020-05-27T04:41:18Z (GMT). No. of bitstreams: 1 fsufs-02-00058.pdf: 572725 bytes, checksum: c1006e3b17b57676f127756199859911 (MD5) Previous issue date: 2018 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |