Sequential extraction of flavonoids and pectin from yellow passion fruit rind using pressurized solvent or ultrasound

Autor: SOUZA, C. G. de, RODRIGUES, T. H. S., SILVA, L. M. A. e, RIBEIRO, P. R. V., BRITO, E. S. de
Přispěvatelé: Caroline G de Souza, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química, TIGRESSA HELENA SOARES RODRIGUES, CNPAT, LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT, PAULO RICELI VASCONCELOS RIBEIRO, CNPAT, EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT.
Jazyk: angličtina
Rok vydání: 2018
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Popis: Made available in DSpace on 2018-05-26T00:36:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ART18017.pdf: 268427 bytes, checksum: 56ec52aa2ab75e9be334a6bc411eabb0 (MD5) Previous issue date: 2018-05-24
Databáze: OpenAIRE