Sequential extraction of flavonoids and pectin from yellow passion fruit rind using pressurized solvent or ultrasound
Autor: | SOUZA, C. G. de, RODRIGUES, T. H. S., SILVA, L. M. A. e, RIBEIRO, P. R. V., BRITO, E. S. de |
---|---|
Přispěvatelé: | Caroline G de Souza, Universidade Federal do Ceará, Departamento de Engenharia Química, TIGRESSA HELENA SOARES RODRIGUES, CNPAT, LORENA MARA ALEXANDRE E SILVA, CNPAT, PAULO RICELI VASCONCELOS RIBEIRO, CNPAT, EDY SOUSA DE BRITO, CNPAT. |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2018 |
Předmět: | |
Zdroj: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice) Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
Popis: | Made available in DSpace on 2018-05-26T00:36:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 ART18017.pdf: 268427 bytes, checksum: 56ec52aa2ab75e9be334a6bc411eabb0 (MD5) Previous issue date: 2018-05-24 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |