Carcass characteristics and meat quality of Aberdeen Angus steers finished on different pastures
Autor: | DEVINCENZI, T., NABINGER, C., CARDOSO, F. F., NALERIO, E. S., CARASSAI, I. J., FEDRIGO, J. K., TAROUCO, J. U., CARDOSO, L. L. |
---|---|
Přispěvatelé: | THAIS DEVINCENZI, PÓS-GRADUANDA UFRGS, CARLOS NABINGER, UFRGS, FERNANDO FLORES CARDOSO, CPPSUL, ELEN SILVEIRA NALERIO, CPPSUL, IGOR JUSTIN CARASSAI, UFRGS, JEAN KÁSSIO FEDRIGO, UFRGS, JAIME URDAPILLETA TAROUCO, UFRGS, LEANDRO LUNARDINI CARDOSO, UFRGS. |
Jazyk: | portugalština |
Rok vydání: | 2012 |
Předmět: | |
Zdroj: | Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice) Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa) instacron:EMBRAPA |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |