Carcass characteristics and meat quality of Aberdeen Angus steers finished on different pastures

Autor: DEVINCENZI, T., NABINGER, C., CARDOSO, F. F., NALERIO, E. S., CARASSAI, I. J., FEDRIGO, J. K., TAROUCO, J. U., CARDOSO, L. L.
Přispěvatelé: THAIS DEVINCENZI, PÓS-GRADUANDA UFRGS, CARLOS NABINGER, UFRGS, FERNANDO FLORES CARDOSO, CPPSUL, ELEN SILVEIRA NALERIO, CPPSUL, IGOR JUSTIN CARASSAI, UFRGS, JEAN KÁSSIO FEDRIGO, UFRGS, JAIME URDAPILLETA TAROUCO, UFRGS, LEANDRO LUNARDINI CARDOSO, UFRGS.
Jazyk: portugalština
Rok vydání: 2012
Předmět:
Zdroj: Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Databáze: OpenAIRE