Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Voedingskwaliteit van biologis...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Voedingskwaliteit van biologische voedingsmiddelen; effecten van de bereidingswijze in de magnetron, op gas en inductiekookplaat
Jazyk:
Dutch; Flemish
Rok vydání:
1997
Předmět:
voedsel
voedselbewaring thuis
prestatieniveau
voedingswaarde
voedselsamenstelling
inspectie
kookkunst
foods
stoves
alternatieve methoden
inspection
groenteteelt
eten koken
cooking
food preparation
households
cookery
voedingsmiddelen
vegetable growing
maaltijden
voedselopslag
alternative methods
biologische voedingsmiddelen
biologische landbouw
quality
properties
meals
alternative farming
performance
vegetables
groenten
Household and Consumer Studies
alternatieve landbouw
keukengerei
nutritive value
organic foods
eigenschappen
cooking utensils
borden
organic farming
food composition
kwaliteit
home food preservation
kachels
WIMEK
food
dishes
huishoudens
food storage
Science Shop
Huishoudstudies
ovens
voedselbereiding
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::f02530db0d156280d9452c90d28e067e
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......