Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Zelfklonering in melkzuurbacte...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Zelfklonering in melkzuurbacteriën: voedselveilige genetische veranderingen
Jazyk:
Dutch; Flemish
Rok vydání:
1995
Předmět:
consumer information
voedsel
animal products
bacterial count
mutaties
kiemgetal
government policy
voedingsinformatie
bacteriën
foods
Microbiologie
recombinatie
bacteria
regering
bacteriologie
government
nutrition education
demand
voedingsmiddelen
onderzoek
food additives
recombinant dna
genetische modificatie
vraag
consumenten
food legislation
legislation
Microbiology
consumers
overheidsbeleid
voedingsmiddelenwetgeving
VLAG
genetic engineering
research
melkzuurbacteriën
food
voedseladditieven
mutations
recombination
consumer protection
consumenteninformatie
lactic acid bacteria
lactobacillus
voedingseducatie
food inspection
wetgeving
voedselinspectie
bescherming van de consument
dierlijke producten
bacteriology
nutrition information
Zdroj:
Voedingsmiddelentechnologie
. 28(23):11-14
ISSN:
0042-7934
Popis:
Bij deze techniek wordt alleen genetisch materiaal gebruikt dat van nature in de soort aanwezig is. De natuurlijke genetische barrieres worden dus niet doorbroken
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::8b2fe0439a88c0d36504564d8307ad15
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......