Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Tailored plasticity of fat/wat...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Tailored plasticity of fat/water composites by low temperature microstructure processing technologies
Autor:
Spitzbarth, Heiko
Přispěvatelé:
Windhab, Erich J., van der Linden, Erik, Hanselmann, William
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2013
Předmět:
FOOD RHEOLOGY (FOOD INDUSTRY)
EDIBLE OILS + EDIBLE FATS + DIETRY FATS (FOOD AND NUTRITION)
PHYSICAL FOOD CHARACTERISTICS (HUMAN NUTRITION)
LEBENSMITTELEMULSIONEN (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
PHYSIKALISCHE LEBENSMITTELEIGENSCHAFTEN (HUMANERNÄHRUNG)
LEBENSMITTEL-RHEOLOGIE (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
FOOD EMULSIONS (FOOD INDUSTRY)
EXTRUSION UND TEXTURIERUNG VON LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
SPEISEÖLE + SPEISEFETTE + NAHRUNGSFETTE (LEBENSMITTEL UND ERNÄHRUNG)
KEIMBILDUNG (KRISTALLOGRAPHIE)
Chemical engineering
KRISTALLISATION UND KRISTALLISATOREN (VERFAHRENSTECHNIK)
NUCLEATION (CRYSTALLOGRAPHY)
EXTRUSION AND TEXTURATION OF FOOD (FOOD INDUSTRY)
CRYSTALLIZATION AND CRYSTALLIZERS (PROCESS ENGINEERING)
ddc:660
FOS: Chemical engineering
Zdroj:
Food process engineering, 51
DOI:
10.3929/ethz-a-009930493
Popis:
Food process engineering, 51
ISBN:978-3-905609-58-5
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc4ba5bc80c9eb067d580131ca1293bb
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......