Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Structure of the O-polysacchar...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Structure of the O-polysaccharide of Xanthomonas cassavae GSPB 2437
Autor:
Frank Witt
,
Klaus Rudolph
,
Yuriy A. Knirel
,
Athanasios Mavridis
,
Alexander S. Shashkov
,
Kerstin Wydra
,
Sof'ya N. Senchenkova
Rok vydání:
2004
Předmět:
Lipopolysaccharides
Magnetic Resonance Spectroscopy
Xanthomonas
Stereochemistry
Molecular Sequence Data
Polysaccharide
01 natural sciences
Biochemistry
Analytical Chemistry
Microbiology
03 medical and health sciences
Polysaccharides
Sugar
chemistry.chemical_classification
0303 health sciences
Xanthomonas cassavae
biology
010405 organic chemistry
030306 microbiology
Organic Chemistry
O Antigens
General Medicine
Carbon-13 NMR
biology.organism_classification
3. Good health
0104 chemical sciences
Carbohydrate Sequence
chemistry
Bacteria
Zdroj:
Carbohydrate Research
. 339:157-160
ISSN:
0008-6215
Popis:
The following structure of the O-polysaccharide of the phytopathogenic bacterium Xanthomonas cassavae GSPB 2437 was determined by sugar analysis along with 1 H and 1 3 C NMR spectroscopy: β-L-Xylp-(1→2) →3)-β-D-Rhap-(I →3)-α-D-Rhap4NAc-(1→.
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fbcc48ef37b72cedf877dbab977291e3
https://doi.org/10.1016/j.carres.2003.09.027
Zobrazit plný text záznamu
Full Text from ScienceDirect
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......