Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Die Disposition der Milch
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Die Disposition der Milch: Untersuchungen über den Einfluss von Laktationsstadium, Fütterung, Haltung, Standortwechsel der Kuh und Zustand des Euters auf das Wachstum käsereitechnisch wichtiger Mikroorganismen in der Milch
Autor:
Ritter, Paul
Přispěvatelé:
Richard, Otto, Zollikofer, Edzard
Jazyk:
němčina
Rok vydání:
1949
Předmět:
KÄSEHERSTELLUNG + KÄSEREI
CATTLE NUTRITION
CATTLE FEEDING AND FEEDSTUFFS (CATTLE FARMING)
MAMMARY GLANDS (ANIMAL PHYSIOLOGY
ANIMAL MORPHOLOGY)
Agriculture
RINDER-ERNÄHRUNG
RINDERFÜTTERUNG UND -FUTTER (RINDERHALTUNG)
MILCHKÜHE + MILCHRINDER (RINDERHALTUNG)
MICROBIOLOGY OF MILK AND MILK PRODUCTS (DAIRYING)
MILCHLEISTUNGSFÜTTERUNG + MILCHVIEHFÜTTERUNG (TIERZUCHT)
FEEDING FOR MILK PRODUCTION + DAIRY LIVESTOCK FEEDING (ANIMAL BREEDING)
LAKTATION + LAKTATIONSZYKLUS (TIERHALTUNG)
Chemical engineering
MAMMA (TIERPHYSIOLOGIE
TIERMORPHOLOGIE)
MIKROBIOLOGIE VON MILCH UND MILCHPRODUKTEN (MILCHPRODUKTION)
DAIRY CATTLE (CATTLE FARMING)
LACTATION + LACTATION CYCLE (ANIMAL HUSBANDRY)
CHEESEMAKING + CHEESE PRODUCTION
ddc:660
ddc:630
FOS: Chemical engineering
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fb9c0d39f4a4b94efc457c4b1a2ac7cf
https://hdl.handle.net/20.500.11850/133382
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......