Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Annexe 2 – La documentation ic...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Annexe 2 – La documentation iconographique (fromage et laitage) pour l’Antiquité
Autor:
Ferdière, Alain
Přispěvatelé:
Gallia, Revue
Jazyk:
francouzština
Rok vydání:
2021
Předmět:
Galli
Griechisch-Römische Antike
sources iconographiques
Protostoria
Jüngere Eisenzeit
arqueología
Ältere Eisenzeit
Antigüedad romana
fromage
Edad del hierro
Antiquité
Età del ferro
formaggio
Archéologie
Cheese
Seconda età del ferro
Antiquité romaine
Protohistoria
Römische Antike
Second âge du Fer
faisselle
Antiquity
Antichità
milk
Âge du fer
Antike
Frühgeschichte
Iron age
sieve
queso
Galos
Antiquité gréco-romaine
Iron Age (second period)
Prima età del ferro
Iconography
ikonographische Quellen
Iconographie
Protohistory
Käsesieb
Segunda edad del hierro
Eisenzeit
Antichità greco-romana
Premier âge du Fer
fiscella
iconographical sources
leche
Antigüedad
Greco-Roman Antiquity
Antichità romana
Primera edad del hierro
archeologia
Gauls
Archäologie
Roman Antiquity
Käse
Gallier
escurridor
Gaulois
archaeology
fuentes iconográficas
latte
Protohistoire
Ikonographie
Antigüedad greco-romana
lait
Milch
iconografía
fonti iconografiche
iconografia
Iron Age (first period)
DOI:
10.34847/nkl.24b537ge
Popis:
Annexe documentaire numérique de Ferdière A., Séguier J.-M. 2020 : « Le fromage en Gaule à l’âge du Fer et à l’époque romaine : état des lieux pour sa production et analyse de sa place dans le monde antique », Gallia, 77-2, p. 157-229.
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ea8cf908893de3fecbf55c21d26a4438
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......