Autor: |
Vanessa Lautenbach, Laura Fitzner, Uwe Jandt, Elena Kempf, Timon R. Heyn, Rebekka Biedendieck, Eva Scheidler, Krzysztof Lewiński, Jonas Lohr, Dieter Jahn, Anja Heyse, J.I. Loch, Julia K. Keppler, Karin Schwarz, Maximilian J. Uttinger, Gabriele Günther, Christian Lübbert, Wolfgang Peukert, Stephan Drusch, Ulrich Kulozik, Jan Hendrik Grosch, Helena Kieserling, Rainer Krull |
Jazyk: |
angličtina |
Rok vydání: |
2021 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Food Hydrocolloids, 110 Food Hydrocolloids 110 (2021) Food Hydrocolloids (110): 106132 (2021-01) Food hydrocolloids 110, 106132 (2021). doi:10.1016/j.foodhyd.2020.106132 |
ISSN: |
0268-005X |
Popis: |
Food hydrocolloids 110, 106132 (2021). doi:10.1016/j.foodhyd.2020.106132 Published by Elsevier, Amsterdam |
Databáze: |
OpenAIRE |
Externí odkaz: |
|