Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Protein Transition Investment...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Protein Transition Investment Theme : Mid-term report 2019-2020
Autor:
Luisa M. Trindade
,
spatial use
,
Wass
,
Hans Dagevos
,
Teun Veldkamp
,
Ayla Schwarz
,
Emely de Vet
,
Healthy Lifestyles
,
Stacy Pyett
,
Lei Consumer
,
Alwin Gerritsen
,
Elke Scholten
,
Vlag
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2021
Předmět:
Physics and Physical Chemistry of Foods
Animal Nutrition
Transition (fiction)
WASS
Regional Development and Spatial Use
Regionale Ontwikkeling en Ruimtegebruik
Investment (macroeconomics)
Diervoeding
Term (time)
Fresh Food and Chains
Urban Economics
Plant Breeding
Market economy
Laboratorium voor Plantenveredeling
Economics
Life Science
Consumptie en Gezonde Leefstijl
Consument & Keten
EPS
Consumption and Healthy Lifestyles
Consumer and Chain
Theme (narrative)
VLAG
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e20370b66e9c6fddb744e9bb582a6e4b
https://doi.org/10.18174/545227
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......