Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Lean meat (beef, pork, veal an...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Lean meat (beef, pork, veal and chicken) as a source of trace elements and vitamins (iron, zinc, thiamin, riboflavin and α-tocopherol) in Switzerland, and efficacy of feeding supplemental vitamin E and C
Autor:
Leonhardt, Monika
Přispěvatelé:
Kreuzer, Michael, Wenk, Caspar
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
1996
Předmět:
VITAMIN B1
THIAMINE (BIOCHEMISTRY)
ZINK + ZINKVERBINDUNGEN (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE)
VITAMIN B2
RIBOFLAVIN
VITAMIN B2 COMPLEX (BIOCHEMISTRY)
TRACE ELEMENTS + MICRONUTRIENTS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY)
MEAT
FISH (HUMAN NUTRITION)
VITAMINZUSÄTZE (TIERERNÄHRUNG)
FLEISCH + FLEISCHPRODUKTE + FLEISCHWIRTSCHAFT
FLEISCH
FISCHE (HUMANERNÄHRUNG)
TOCOPHEROLS
VITAMIN E (BIOCHEMISTRY)
Chemical engineering
VITAMIN-B1
THIAMIN (BIOCHEMIE)
SPURENELEMENTE + MIKRONÄHRSTOFFE (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE)
ddc:660
ZINC + ZINC COMOUNDS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY)
MEAT PRODUCTION + MEAT PRODUCTS + MEAT INDUSTRY
PHYSIOLOGISCHES VERHALTEN VON LEBENSMITTELN (HUMANERNÄHRUNG)
PHYSIOLOGICAL BEHAVIOUR OF FOODS (HUMAN NUTRITION)
TOCOPHEROLE
VITAMIN-E (BIOCHEMIE)
EISEN + EISENVERBINDUNGEN (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE)
IRON + IRON COMPOUNDS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY)
VITAMIN-B2
RIBOFLAVIN
VITAMIN-B2-KOMPLEX (BIOCHEMIE)
VITAMIN ADDITIVES (ANIMAL NUTRITION)
FOS: Chemical engineering
DOI:
10.3929/ethz-a-001676983
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d0f31e53ea1c67651d5c2132208877f2
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......