Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Effect of crop retention time...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Effect of crop retention time and acidification of the feed on phytase efficacy in broiler chickens
Autor:
Siril Kristoffersen
,
Bartosz Kierończyk
,
N.P. Kjos
,
Khaled Itani
,
Abdelbasset Benzertiha
,
Birger Svihus
Rok vydání:
2021
Předmět:
Phytic Acid
040301 veterinary sciences
PH reduction
chemistry.chemical_element
0403 veterinary science
Crop
chemistry.chemical_compound
Animals
Food science
6-Phytase
Phytic acid
Phosphorus
0402 animal and dairy science
Broiler
food and beverages
04 agricultural and veterinary sciences
General Medicine
Hydrogen-Ion Concentration
Animal Feed
040201 dairy & animal science
Diet
chemistry
Dietary Supplements
Degradation (geology)
Animal Nutritional Physiological Phenomena
Digestion
Animal Science and Zoology
Phytase
sense organs
Chickens
Retention time
Food Science
Zdroj:
British Poultry Science
ISSN:
1466-1799
0007-1668
Popis:
1. An in vitro test to study the effect of pH reduction on phytic acid degradation over time for four commercial phytases was conducted. Changing the pH level affected phytate degradation over time...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c49ffa60a2e38ec730c69ae419d1542b
https://doi.org/10.1080/00071668.2020.1870661
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......