Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Elite Food Between the Late Mi...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Elite Food Between the Late Middle Ages and Renaissance: Some Case Studies from Latium
Autor:
Federica Gabbianelli
,
Claudia Moricca
,
Laura Sadori
,
Lia Barelli
,
Francesca Alhaique
,
Giuseppe Romagnoli
,
Luca Brancazi
,
Raffaele Pugliese
,
Alessia Masi
,
Lavinia Piermartini
,
Alessio Valentini
,
Giovanni Chillemi
Rok vydání:
2021
Předmět:
010506 paleontology
Archeology
New World species
Environmental Science (miscellaneous)
Consumption (sociology)
01 natural sciences
late Middle Ages
Paleoethnobotany
0601 history and archaeology
Middle Ages
elite food
0105 earth and related environmental sciences
060102 archaeology
Species selection
archaeozoology
archaeobotany
Renaissance
social status
The Renaissance
06 humanities and the arts
New World species
Renaissance
archaeobotany
archaeozoology
Geography
Elite
Ethnology
Food preparation
Social status
Zdroj:
Environmental Archaeology
. :1-15
ISSN:
1749-6314
1461-4103
DOI:
10.1080/14614103.2020.1867038
Popis:
The study of plant and animal remains from archaeological sites provides important evidence about past human diets and habits: this includes species selection, food preparation, consumption and dis...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c020d14d9e3899abec4883182e8ff287
https://doi.org/10.1080/14614103.2020.1867038
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......