Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Texture quality and omega-3 fa...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Texture quality and omega-3 fatty acid content of beef from grass-based fattening and measures to its further enhancement
Autor:
Razminowicz, Regina Henryka
Přispěvatelé:
Dohme, Frigga, Kreuzer, Michael
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2006
Předmět:
FLEISCH-FETT + FETTGEHALT DES FLEISCHES (FLEISCHPRODUKTE)
MEAT FAT + FAT CONTENT OF MEAT (MEAT PRODUCTS)
FLEISCH-TEXTUR + FLEISCH-FASERUNG + FLEISCHSTRUKTUR + PHYSIKALISCHE FLEISCHEIGENSCHAFTEN (FLEISCHPRODUKTE)
MEHRFACH UNGESÄTTIGTE FETTSÄUREN (BIOCHEMIE)
MAST-KÄLBER + FLEISCH-RINDER (RINDERHALTUNG)
POLYUNSATURATED FATTY ACIDS (BIOCHEMISTRY)
MASTLEISTUNGSFÜTTERUNG (TIERZUCHT)
PASTURE FEEDING (ANIMAL HUSBANDRY)
FATTENING CALVES + BEEF CATTLE (CATTLE HUSBANDRY)
WEIDEFÜTTERUNG (TIERHALTUNG)
BEEF + VEAL + MEAT OF BOVINES (MEAT PRODUCTS)
MEAT TEXTURE + MEAT FIBROUSNESS + MEAT STRUCTURE + PHYSICAL MEAT PROPERTIES (MEAT PRODUCTS)
RINDFLEISCH + KALBFLEISCH + FLEISCH VON RINDERARTIGEN (FLEISCHPRODUKTE)
FEEDING FOR FATTENING (ANIMAL BREEDING)
Agriculture
Chemical engineering
ddc:660
ddc:630
FOS: Chemical engineering
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a4c6cbd091c3caba0f0d1eece39ac540
https://hdl.handle.net/20.500.11850/24326
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......