Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
RIFM fragrance ingredient safe...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
RIFM fragrance ingredient safety assessment, isoamyl cinnamate, CAS Registry Number 7779-65-9
Autor:
D. C. Liebler
,
Allison D. Fryer
,
W. Dekant
,
G. Ritacco
,
M. Na
,
G. A. Burton
,
J. Buschmann
,
C. Deodhar
,
M. Lavelle
,
D. Belsito
,
I. G. Sipes
,
K. Joshi
,
Yoshiki Tokura
,
A.M. Api
,
M. Kumar
,
H. Moustakas
,
Maria Lúcia Zaidan Dagli
,
L. Jones
,
J. Romine
,
Y. Thakkar
,
D. Selechnik
,
M. Date
,
Magnus Bruze
,
F. Siddiqi
,
A. Lapczynski
,
G. Sullivan
,
T. M. Penning
,
M. A. Cancellieri
,
D. Botelho
,
N. Sadekar
,
I. Lee
,
Terry W Schultz
Rok vydání:
2021
Předmět:
No-Observed-Adverse-Effect Level
Isoamyl cinnamate
Dose-Response Relationship
Drug
Molecular Structure
business.industry
Endpoint Determination
TOXICOLOGIA AMBIENTAL
General Medicine
Toxicology
Fragrance ingredient
Risk Assessment
Perfume
Cinnamates
Consumer Product Safety
Pentanes
Odorants
Organic chemistry
Medicine
Animals
Humans
business
CAS Registry Number
Food Science
Zdroj:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
ISSN:
1873-6351
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3eb38645341583083f651410114c5c8
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34363876
Zobrazit plný text záznamu
Full Text from ScienceDirect
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......