Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Yeast Biotechnology 4.0
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Yeast Biotechnology 4.0
Autor:
Ronnie Willaert
Přispěvatelé:
Department of Bio-engineering Sciences, Structural Biology Brussels
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2021
Předmět:
0106 biological sciences
wine fermentations
Fermentation industries. Beverages. Alcohol
Plant Science
Saccharomyces cerevisiae
coffee yeast fermentation
01 natural sciences
Biochemistry
Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
03 medical and health sciences
isocitric acid production by Yarrowia lipolytica
010608 biotechnology
Saccharomyces cerevisiae diversity in spontaneous wine fermentations
CRISPR/Cas9 for wine yeasts
Mathematics
yeast biodiversity
0303 health sciences
TP500-660
030306 microbiology
business.industry
Treixadura wine fermentation
Yeast
Biotechnology
dengue antigen protein production in Pichia pastoris
yeasts in snails
lipolytic enzyme production by Candida cylindracea
ochratoxin A adsorption on wine yeasts
Fermentation
business
Food Science
Zdroj:
Fermentation, Vol 7, Iss 69, p 69 (2021)
ISSN:
2311-5637
Popis:
This Special Issue is a continuation of the first, second, and third “Yeast Biotechnology” Special Issue series of the journal Fermentation (MDPI) [...]
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3218bf2c8a3078c35b4ca9d7937ec78
https://www.mdpi.com/2311-5637/7/2/69
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......