Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Influence of washing treatment...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Influence of washing treatment on ready-to-eat pomegranate arils quality and safety
Autor:
Antonio Gentile
,
Alberto Continella
,
S. Brighina
,
C. Pannitteri
,
C. Restuccia
,
S. La Malfa
Rok vydání:
2018
Předmět:
0301 basic medicine
030109 nutrition & dietetics
business.industry
media_common.quotation_subject
Ready to eat
04 agricultural and veterinary sciences
Horticulture
040401 food science
03 medical and health sciences
0404 agricultural biotechnology
Aril
Medicine
Quality (business)
Food science
business
media_common
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::953df92d7802f0df20dc82100da5c4a9
http://hdl.handle.net/20.500.11769/20000
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......