Traditional food processing methods to increase mineral bioavailability from cereal and legume based weaning foods
Autor: | Egli, Ines |
---|---|
Přispěvatelé: | Hurrell, Richard |
Jazyk: | angličtina |
Rok vydání: | 2001 |
Předmět: |
PHYTIC ACID + PHYTINE (BIOCHEMISTRY)
INFANT NUTRITION (HUMAN NUTRITION) PHYTINSÄURE + PHYTIN (BIOCHEMIE) MINERALS (NUTRITIONAL PHYSIOLOGY) SÄUGLINGSERNÄHRUNG (HUMANERNÄHRUNG) Chemical engineering KÖRNERFRÜCHTE GETREIDE (HUMANERNÄHRUNG) HÜLSENFRÜCHTE + LEGUMINOSEN (HUMANERNÄHRUNG) BIOLOGISCHE VERFÜGBARKEIT (METABOLISMUS) MINERALSTOFFE (ERNÄHRUNGSPHYSIOLOGIE) CEREALS GRAINS (HUMAN NUTRITION) PULSES + LEGUMES (HUMAN NUTRITION) BIOAVAILIABILITY (METABOLISM) ddc:660 FOS: Chemical engineering |
DOI: | 10.3929/ethz-a-004132286 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |