Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Quality Preservation of Functi...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Quality Preservation of Functional Food Powders by Short-Time Vacuum-Steam-Vacuum Decontamination Treatment
Autor:
Hörmansperger, Josef T.
Přispěvatelé:
Windhab, Erich J., Beyrer, Michael
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2015
Předmět:
MEHRPHASENREAKTOREN (CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK)
WÄRMEÜBERGANG/GASFÖRMIG-FEST (WÄRMELEHRE)
WASSERDAMPF (ANORGANISCHE CHEMIE)
STEAM (INORGANIC CHEMISTRY)
VAKUUMTECHNIK (MASCHINENBAU)
FOOD PRESERVATION BY HEATING (FOOD INDUSTRY)
VACUUM TECHNOLOGY (MECHANICAL ENGINEERING)
DAMPF- BZW. SÄTTIGUNGSDAMPFDRUCK VON FLÜSSIGKEITEN (WÄRMELEHRE)
HEAT TRANSFER/GAS-SOLID (THERMOPHYSICS)
LEBENSMITTELKONSERVIERUNG DURCH ERHITZEN (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
MULTIPHASE REACTORS (CHEMICAL ENGINEERING)
POWDERED FOODS + GRANULATED FOODS (FOOD INDUSTRY)
VAPOUR PRESSURE OF LIQUIDS
SATURATION PRESSURE (THERMOPHYSICS)
PULVERFÖRMIGE LEBENSMITTEL + GRANULIERTE LEBENSMITTEL (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
Chemical engineering
ddc:660
FOS: Chemical engineering
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::318210d34b324abf8527caa959e2e1db
https://hdl.handle.net/20.500.11850/104920
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......