Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Combined effect of harvest tim...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production
Autor:
Giulia Scalzini
,
Simone Giacosa
,
Maria Alessandra Paissoni
,
Susana Río Segade
,
Camilla De Paolis
,
Domen Škrab
,
Andrea Zava
,
Giulia Motta
,
Lorenzo Ferrero
,
Sofia Beria D'Argentina
,
Vincenzo Gerbi
,
Luca Rolle
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2023
Předmět:
Sforzato di Valtellina DOCG
withering process
Nutrition and Dietetics
grape postharvest
phenolic compounds
withering process
red winegrapes
reinforced wines
Sforzato di Valtellina DOCG
reinforced wines
phenolic compounds
red winegrapes
Agronomy and Crop Science
grape postharvest
Food Science
Biotechnology
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1eb321de0aecf2367371e6bd1276f4be
https://hdl.handle.net/2318/1904277
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......