Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Microbial Community Structure...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Microbial Community Structure and Metabolic Potential of the Hyporheic Zone of a Large Mid-Stream Channel Bar
Autor:
Christopher L. Shope
,
Duane P. Moser
,
Clay A. Cooper
,
Jim Bruckner
,
Joshua D. Sackett
,
Journét Wallace
Rok vydání:
2019
Předmět:
0301 basic medicine
Hydrology
geography
geography.geographical_feature_category
Piezometer
030106 microbiology
Biogeochemistry
010501 environmental sciences
01 natural sciences
Microbiology
03 medical and health sciences
Metabolic potential
Microbial population biology
parasitic diseases
Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
Environmental Chemistry
Hyporheic zone
Environmental science
Channel (geography)
0105 earth and related environmental sciences
General Environmental Science
Bar (unit)
Zdroj:
Geomicrobiology Journal
. 36:765-776
ISSN:
1521-0529
0149-0451
DOI:
10.1080/01490451.2019.1621964
Popis:
To develop a greater understanding of hyporheic zone microbial biogeochemistry, we sampled pore fluids from a piezometer array associated with the McCarran Ranch channel bar (MRCB); a partially sub...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fca4cd2012d41a5ae9a2f604ee7976b5
https://doi.org/10.1080/01490451.2019.1621964
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu PDF
Plný text ve formátu HTML
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......