Barley Bread products improve glycemic control of Type 2 subjects
Autor: | Mary E. Pick, M.I. Gee, Z J. Hawrysh, Ellen L. Toth |
---|---|
Rok vydání: | 1998 |
Předmět: |
chemistry.chemical_classification
medicine.medical_specialty Food intake business.industry Insulin medicine.medical_treatment Non insulin dependent diabetes mellitus food and beverages Dietary pattern Endocrinology chemistry Internal medicine medicine business Pancreatic hormone Food Science Glycemic Glucan |
Zdroj: | International Journal of Food Sciences and Nutrition. 49:71-78 |
ISSN: | 1465-3478 0963-7486 |
DOI: | 10.3109/09637489809086406 |
Popis: | The long-term effects of incorporating waxy hulless barley (β-glucan = -7%) bread products in the usual dietary pattern of non-insulin-dependent diabetic (Type 2) subjects were evaluated via dietar... |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |