Autor: |
A.M. Api, D. Belsito, D. Botelho, M. Bruze, G.A. Burton, M.A. Cancellieri, H. Chon, M.L. Dagli, W. Dekant, C. Deodhar, A.D. Fryer, L. Jones, K. Joshi, M. Kumar, A. Lapczynski, M. Lavelle, I. Lee, D.C. Liebler, H. Moustakas, J. Muldoon, T.M. Penning, G. Ritacco, J. Romine, N. Sadekar, T.W. Schultz, D. Selechnik, F. Siddiqi, I.G. Sipes, G. Sullivan, Y. Thakkar, Y. Tokura |
Rok vydání: |
2023 |
Předmět: |
|
Zdroj: |
Food and Chemical Toxicology. 176:113746 |
ISSN: |
0278-6915 |
DOI: |
10.1016/j.fct.2023.113746 |
Databáze: |
OpenAIRE |
Externí odkaz: |
|