Contents, Vol. 104, 1965
Autor: | F.B. Bianchi, Č. Dvořáček, G. Majdrakow, K. Vossschulte, K. Hermanová, G. Bacci, T. Taschew, Dagmar Hauftová, Helmut Holzer, G. Birke, T. Grabowski, S.N. Salem, H. Bünte, K. Lang, J. Stoilow, J. Procházka, W. Pruzanski, V. Hoenig, K. Krentz, J. Pařízek, R. Wenger, B. Herman, W. Maurer, G. Cavalli, J. Riederer, Robert E. Mark, W. Herbinger, H.U. Zollinger, H.W. Bansi, F. Orlandi, E.J. Valtonen, H. Schulten, V. Valach, G.A. Martini, Z. Matlocha, J.W.L. Robinson, N. Henning, G. Schettler, J.-P. Felber, V. Vortel, M. Hradský, K. Turek, N. Nikolow, Z. Kojecký, J. Hoenigová, O.N. Manousos, A. Hittmair, L. Demling, N. Zöllner, V. Rapant, F. Langr, C.C. Booth |
---|---|
Rok vydání: | 1965 |
Předmět: | |
Zdroj: | Digestion. 104:I-IV |
ISSN: | 1421-9867 0012-2823 |
DOI: | 10.1159/000202082 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |