Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Ein Beitrag zur Untersuchung u...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Ein Beitrag zur Untersuchung und Beurteilung von Krebssuppen
Autor:
H. Barsch
,
E. Baier
Rok vydání:
1929
Předmět:
Political science
Library science
Analytical Chemistry (journal)
General Chemistry
Biochemistry
Industrial and Manufacturing Engineering
Food Science
Biotechnology
Zdroj:
Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel
. 57:224-234
ISSN:
1438-2385
1438-2377
DOI:
10.1007/bf01651609
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7789a23c1d5bb499a661da87b9c9a03
https://doi.org/10.1007/bf01651609
Zobrazit plný text záznamu
Full text from SpringerLink
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......