Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Identification and characteris...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Identification and characterisation of the yeast flora in kefyr and smear ripened cheese: contribution of selected yeasts to cheese ripening
Autor:
Wyder, Marie-Therese
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
1998
Předmět:
KÄSEREIFUNG (KÄSEHERSTELLUNG)
KEFIR (DAIRYING)
HEFEN/BASIDIOMYCETES (MYKOLOGIE)
WEICHKÄSE + HALBHARTKÄSE (KÄSEHERSTELLUNG)
PILZBESTIMMUNG + FLECHTENBESTIMMUNG (MYKOLOGIE UND PALÄOMYKOLOGIE)
CHEESE BIOLOGY + CHEESE MICROBIOLOGY
ANALYSE
NACHWEIS UND KONTROLLE VON MIKROORGANISMEN IN LEBENSMITTELN (LEBENSMITTELMIKROBIOLOGIE)
KÄSE-BIOLOGIE + KÄSE-MIKROBIOLOGIE
MICROBIOLOGY OF MILK AND MILK PRODUCTS (DAIRYING)
FUNGUS DETERMINATION + LICHEN DETERMINATION (MYCOLOGY AND PALAEOMYCOLOGY)
ENDOMYCETALES (MYKOLOGIE)
Life sciences
SOFT CHEESE + SEMI-SOFT CHEESE (CHEESEMAKING)
Chemical engineering
KEFIR (MILCHPRODUKTION)
CHEESE RIPENING (CHEESEMAKING)
ANALYSIS
DETERMINATION AND CONTROL OF MICROORGANISMS IN FOODS (FOOD MICROBIOLOGY)
YEASTS/BASIDIOMYCETES (MYCOLOGY)
MIKROBIOLOGIE VON MILCH UND MILCHPRODUKTEN (MILCHPRODUKTION)
ENDOMYCETALES (MYCOLOGY)
FOS: Chemical engineering
DOI:
10.3929/ethz-a-001988263
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad03c6e10be7930aab22b24cc7cee09c
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......