Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Production of an alkali-stable...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Production of an alkali-stable xylanase fromBacillus pumilusK22 and its application in tomato juice clarification
Autor:
Wasim Sajjad
,
Fariha Hasan
,
Qurrat Ul Ain Rana
,
Aamer Ali Shah
,
Malik Badshah
,
Saif Ullah
,
Muhammad Irfan
,
Samiullah Khan
Rok vydání:
2019
Předmět:
0106 biological sciences
chemistry.chemical_classification
Hot spring
biology
Bacillus pumilus
education
fungi
Size-exclusion chromatography
04 agricultural and veterinary sciences
biology.organism_classification
040401 food science
01 natural sciences
Applied Microbiology and Biotechnology
chemistry.chemical_compound
0404 agricultural biotechnology
Enzyme
chemistry
010608 biotechnology
Xylanase
Acetone
Food science
Polyacrylamide gel electrophoresis
Bacteria
Food Science
Biotechnology
Zdroj:
Food Biotechnology
. 33:353-372
ISSN:
1532-4249
0890-5436
DOI:
10.1080/08905436.2019.1674157
Popis:
A xylanase-producing bacterium Bacillus pumilus K22 was isolated from hot spring located in Manghopir area, Karachi, Pakistan. The enzyme was purified to homogeneity by acetone precipitatio...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ac9688761ead06c65c42501ea114fc81
https://doi.org/10.1080/08905436.2019.1674157
Zobrazit plný text záznamu
Plný text ve formátu PDF
Plný text ve formátu HTML
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......