Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Biodiversity of lactic acid ba...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Biodiversity of lactic acid bacteria in raw camel milk products of East Africa and genomic and functional characterization of predominant lactose-adapted Streptococcus infantarius subsp. infantarius
Autor:
Jans, Christoph Viktor
Jazyk:
angličtina
Rok vydání:
2011
Předmět:
GENOMIK (MOLEKULARE GENETIK)
LACTOBACILLUS (MICROBIOLOGY)
MIKROBIELLE GENETIK (MIKROBIOLOGIE)
MICROBIAL GENETICS (MICROBIOLOGY)
MICROBIOLOGY OF MILK AND MILK PRODUCTS (DAIRYING)
LACTOBACILLUS (MIKROBIOLOGIE)
Life sciences
MIKROBIELLE LEBENSMITTELZUSÄTZE
STARTER- UND SCHUTZKULTUREN (LEBENSMITTELINDUSTRIE)
CAMEL MILK + DROMEDARY MILK
Chemical engineering
STREPTOCOCCUS (MICROBIOLOGY)
GENOMICS (MOLECULAR GENETICS)
STREPTOCOCCUS (MIKROBIOLOGIE)
KAMELMILCH + DROMEDARMILCH
MICROBIAL FOOD ADDITIVES
PROTECTIVE AND STARTER CULTURES (FOOD INDUSTRY)
MIKROBIOLOGIE VON MILCH UND MILCHPRODUKTEN (MILCHPRODUKTION)
FOS: Chemical engineering
DOI:
10.3929/ethz-a-007090310
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::964ed66d77fb0027d063988054a86c45
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......