A novel strain of Yarrowia phangngaensis producing a multienzyme complex; a source of enzyme additives for baking high cassava-wheat composite bread
Autor: | Reginald C. Agu, Ifeanyi A. Ndubuisi, Chidimma Osilo, Maureen N. Arinze, A. N. Moneke, Onyetugo C. Amadi, Bartholomew N. Okolo, Tochukwu Nwamaka Nwagu, G. N. Okpala |
---|---|
Rok vydání: | 2021 |
Předmět: | |
Zdroj: | Food Biotechnology. 35:158-177 |
ISSN: | 1532-4249 0890-5436 |
DOI: | 10.1080/08905436.2021.1910520 |
Popis: | The current research focused on the isolation of a yeast strain possessing an enzyme complex for use in baking high quality, high cassava-wheat composite bread. Yeast isolates were obtained from so... |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |