Development of a method for making the preparation parmidine
Autor: | S. N. Glushakov, O. N. Volzhina, L. N. Yakhontov, Ya. S. Karpman, Z. V. Nepomnyashchaya, E. I. Levkoeva, I. A. Kuznetsova, O. S. Anisimova, V. G. Potapova, I. L. Ivanova, I. I. Tyulyaev, D. M. Krasnokutskaya, M. I. Evstratova, M. I. Vanina, I. S. Tubina, Z. M. Sakhashchik, L. I. Mastafanova, Z. M. Klimonova, V. F. Dumnyi, T. Yu. Vinokurova |
---|---|
Rok vydání: | 1980 |
Předmět: | |
Zdroj: | Pharmaceutical Chemistry Journal. 14:799-803 |
ISSN: | 1573-9031 0091-150X |
DOI: | 10.1007/bf00765626 |
Databáze: | OpenAIRE |
Externí odkaz: |