Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Domovská stránka
Antifungal and antiaflatoxigen...
Jednotky
Navrhnout nákup titulu
Antifungal and antiaflatoxigenic activity of rosemary essential oil (Rosmarinus officinalis L.) against Aspergillus flavus
Autor:
Simone Aparecida Galerani Mossini
,
Jéssica Cristina Zoratto Romoli
,
Jane Martha Graton Mikcha
,
Natália da Silva Bomfim
,
Lydiana Pollis Nakasugi
,
Samuel Botião Nerilo
,
Benício Alves de Abreu Filho
,
Cássia Yumie Kohiyama
,
Miguel Machinski
Rok vydání:
2019
Předmět:
Antifungal
Aflatoxin
Traditional medicine
medicine.drug_class
Health
Toxicology and Mutagenesis
Public Health
Environmental and Occupational Health
Cancer
Aspergillus flavus
General Chemistry
General Medicine
Biology
Toxicology
medicine.disease
biology.organism_classification
Rosmarinus
law.invention
Increased risk
law
Officinalis
medicine
human activities
Essential oil
Food Science
Zdroj:
Food Additives & Contaminants: Part A
. 37:153-161
ISSN:
1944-0057
1944-0049
DOI:
10.1080/19440049.2019.1678771
Popis:
The increased risk to health by diverse pathologies, such as cancer, liver diseases, and endocrine alterations, caused by chemical residues in food, has led to the search for sustainable ag...
Databáze:
OpenAIRE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::16bce870782f52b89522a4ad77c90b9b
https://doi.org/10.1080/19440049.2019.1678771
Zobrazit plný text záznamu
Jednotky
Popis
Exportovat záznam
Export to RIS
×
načítá se......